No videos uploaded yet.

m.youtube.com/watch

Jak si přidám ikonu 1rodina na plochu?

Monickahavl Odebráno Před 1 rokem
loader
loader
Attachment
Gnostik Díky za odpověd. Ale mě s nic neptalo.
Takže to mám jen jako přednastavenou webovku, kartu na vyhledávači. To by mi i stačilo, ale pak nemůžu vkládat videa z ytb.
Před 1 rokem
loader
loader
Attachment
MLČECH Odebráno Před 1 rokem
loader
loader
Attachment

A k jakým idejím či ideálům, zásadám, myšlenkovým proudům a hodnotám se vlastně hlásí nebo je vyznávají či dokonce ve svém životě realizují členové 1rodiny? ☺️

Gnostik Rozum a cit (mysl a srdce). Ten smysl pro cit, to je to co nás odlišuje od Západu (Anglosasu, Germánů, ale i etnik BV). Máme to už v jazyce.
Třeba lásku oni chápou spíš jako vášeň než nějaký cit. Viz např. sumerská Inana, co by bohyně lásky a války. A málokdo si toho rozporu všimne.
Před 1 rokem
loader
loader
Attachment
družstvo Gnostiku, před 4-5ti tisíci lety byly tak jiné poměry v kvalitě vědomí lidí, že si dovedu představit bohyni, představující lásku i válku vedle sebe. Naše duševní kvality za tu dobu prošly ohromným vývojem. Věřím, že se opakovaně vtělujeme a tudíž se naše duchovně duševní kvalita na základě nových zkušeností stále posouvá. Jsem přesvědčena, že lidstvo bylo vystaveno působení takových civilizačních kultur, které odpovídaly stavu vývoje vědomí. Jednotlivé lidské bytosti se nevyvíjejí stejně rychle. Proto i máme na Zemi více kulturních okruhů. Domnívám se, že i proto není v pořádku, aby se lidé z různých kultur mísili ve velkých počtech (viz. řízená masová migrace z Afriky a Asie do Evropy)... Zobrazit více Před 1 rokem
loader
loader
Attachment
Gnostik Technologicky pokrok je přímo úměrny duchovnímu úpadku. To je vývoj v čase. Ale je tu i vývoj v prostoru, kdy směrem západ dochází postupně k materializaci idejí.
Pokud jde o nacionalismus Ukrajinců, tak aspoň podle toho, co vím teď, za tím stojí činnost německé rozvědky v meziválečném období, kdy si připravovala půdu pro pozdější invazi. Ukrajinský nacionalismus se týkal převážně severozápadní Ukrajiny, území, které v různých obdobích bylo pod nadvládou sousedních zemí.
Češi a vlastně i Slováci jsou rozpolcení. Ale to není nic nového. To nás provází celé dějiny.
Před 1 rokem
loader
loader
Attachment
cechoslovak Ahoj družstvo a všichni. K vyjádření citů a lásky chci uvést. Jak už jsem tu někde napsal Praktikuji dlouhou dobu REIKI. Je to univerzální životní energie. No a to je vlastně bezmezná láska v té nejryzejší podobě. Pěkný den Ivoš Před 1 rokem
loader
loader
Attachment
Gnostik Dobre mezilidské VZTAHY (které výše zmiňuje Čechoslovák) jsou nepochybne důležitější než politická a ekonomická situace.
Nevím, zdá politika a ekonomika může zlepšit (podle mě je během posledních 30 let zhoršila, i když je to možná spíš vlivem ideologií a nových technologií) mezilidské vztahy anebo spíš dobré mezilidské vztahy (resp. HODNOTY na nichž ty vztahy stojí) mohou zlepšit politiku a ekonomiku státu. Nepochybně je to ve vzájemné vazbě. (I když v demokracii by to mělo jít spíše zdola.)
Pokud nefungují partnerské vztahy a vztahy v rodině, natoz mezi příbuznými, kamarádství je povrchní, těžko může fungovat politika a ekonomika jakožto nadstavba těchto vztahů.
A psychopaty a...
Zobrazit více
Před 1 rokem
loader
loader
Attachment