No videos uploaded yet.

Jelikož nám teď v médiích rezonuje rozhovor Járy Duška s Čestmírem Strakatým, co si o tom myslíte? Osobně stojím za názory Járy Duška, že každý si za vše, co se mu v životě děje, může sám (i za tu naší vládu si můžeme sami).

Imra Lidé, kteří nejsou na jeho duševní úrovni mu rozumnět nemohou a Járu to samozřejmě nermoutí. Mám ho rád a velice si ho vážím.❤ Před 1 rokem
loader
loader
Attachment
ivcahronov Odebráno Před 1 rokem
loader
loader
Attachment
Xaver Já ten rozhovor neviděl, takže na to nemám žádný názor. A ani ho vlastně vidět nepotřebuju. Respektuju to, jaký pohled na to má pan Dušek. Má právo mít jakýkoliv pohled na cokoliv a taky svůj pohled na věc svobodně vyjádřit. Pan Dušek čerpá ze svých zdrojů a jeho kritici zase ze svých. Ve skutečnosti se nedá ověřit názor ani jedné strany. Před 1 rokem
loader
loader
Attachment
Gnostik Vždycky si rád poslechnu Jardu Duška, takže jsem si poslechl teď i tento rozhovor... Tak on vážně chodí bos!? Mimochodem o tom zmíněném D'Artagnanovi jsem viděl dokument, takže, ne že nebyl... Zase zmínil spoustu zajímavých fenomenů... Čestmír už taky najel na to "zpoplatňování"?? Tenhle trend mi je tedy dost nesympatický. Jaké jsou vyhlídky do budoucna??
Rozhovor byl zajímavý i poučný. Ale média se chytla pouze jeho "kontroverzního" výroku o rakovině a vytrhla ho z kontextu. Já si myslím, že těch příčin může byt víc, i u jednoho jedince. Ale neznámé konkrétní případ.
Jestli si za vše můžeme sami? ?
Je vše předurčeno (predestinace, determinismus) anebo je vše náhoda? Je vše otázkou svobodné...
Zobrazit více
Před 1 rokem
loader
loader
Attachment
Zaspala má novou profilovou fotografii. 14/07/2023

Tak jsem myslela, že tu budou normální lidi bez předsudků a bůhví čeho dalšího, že nebudou citlivý, jak většina národa a ejhle on to je opak. Člověk tu chce sledovat stranky,který se mu líbí a nějaký Samson, protože vás nezná, řekne ať vypadnete z jeho stránek, že vás nezná a rovnou vás blokne. Velké zklamání tohle.